Főoldalra Webáruházak Gyakran ismételt kérdések Referenciák Kapcsolat
Menü
Menü
webshop bérlés
webáruház bérlés
Referenciák
Referenciák
A legnépszerűbb webáruház készítés, webshop bérlés és optimalizálás témák:
Professzionális webáruház
Akcós termékek


Minden termék akcióztatható, akár fix vagy akár százalékos árleszállítással is.

Az akciós termékeket kihelyezzük oldalai szélső sávjába, ezzel is biztosítva hogy folyamatosan elérhetőek legyenek a vásárlók számára. Nagyon előkelő helyre és túl harsány megjelenéssel nem célszerű kitenni az akciós termékeket, mert ezzel zavarhatjuk a vásárlókat. A szélső sávba az akciós termékekből csak néhányat célszerű kitenni, hogy ne kelljen sokat görgetnie a látogatóknak.

A szélső akciós helyeken kívül készítünk minden webáruházhoz egy "Akciós termékek" menüpontot is, melyen kilistázva elérhető az összes akciós termék.

Akcós termékek
Kereső


Az egyik legfontosabb és leghatékonyabb része lehet webáruházunknak, ha megfelelő helyre tesszük.

A szabad szavas keresőt használva kilistázhatják a látogatók a webáruház kínálatából azokat a termékeket melyek neve, vagy leírásai tartalmazzák a beírt kifejezést.

A keresőt használva egy olyan találati listát kapunk, mely tartalmaz minden fontos információt a termékekről (kép, név, ára stb.), innen akár azonnal kosárba is helyezhető a termék, vagy megtekinhető annak teljes adatlapja.

Kereső
Hírek modul

A hírek modul segítségével online a webáruházban lehet híreket megjeleníteni időrendi sorrendben. A modul automatikusan kezeli a hírek és hírarchívum működését, a beállított számú legfrissebb hír megjelenését.

A hírek tartalmazhatnak szöveget, képe(ke)t, táblázatot, flash animációt, beágyazott videót stb. A hír létrehozásakor lehetőség van egy rövid leírás, kivonat megírására, amely mint ízelítő jelenik meg a hírlistán a hír címe és időpontja mellett.

Lehetőség van a hírek időzített megjelenésére, így előre is megírhatunk hírt, és azok a megfelelő, beállított időpontban fognak megjelenni a weboldalon.

A hírek modul népszerű, és előnye a folyamatos információáramlás a vevők felé az újdonságokról, akciókról vagy egyéb eseményekről, valamint a keresőprogramok számára is előnyös, hogy a weboldal tartalma időnként frissül. Nem frissülő tartalmú weboldalak ugyanis egy idő után egyre lejjebb kerülhetnek a találati listákon.


Hírek modul
Hírlevél modul

A hírlevél rendszer is az információáramlás egy formája a vevők felé. Segítségével időzített e-mailekben tájékoztathatjuk a hírlevél listatagjait.

A hírlevél modulban tetszőleges számú hírlevél lista létrehozható, amelyekben kiküldött hírlevelek csak az adott lista tagjaihoz jutnak el. A listák lehetnek publikusak, vagy zártak is: a publikusra bárki feliratkozhat a weboldalon, a zárt listákra azonban vagy regisztráció kell, vagy adminisztrátor határozza meg és adja hozzá ezen listához a tagokat.

A modul automatikusan kezeli a fel- és leiratkozásokat, a visszaélések elkerülése érdekében e-mailes aktivációhoz kötött a hírlevelek küldése, így csak azon listatagokhoz jutnak el a hírlevelek, akik megerősítették feliratkozásukat a hírlevélre.

Minden listához többféle levélstílus létrehozható, így az egyes sablonlevelek, vagy eseményekhez kötött levelek formázása előre rögzíthető (pl. új termékek az áruházban, karácsony stb.).


Hírlevél modul
Eddigi rendeléseim

Segítségével a vásárlók megtekinthetik korábban leadott rendeléseiket, egyben ösztönzi a visszatérést és az újravásárlást is.

Belépés után, a vásárló eddigi rendeléseinek minden adatát visszanézhet (termékek, mennyiség, szállítási mód, árak és végösszeg, számlázási cím, szállítási cím, rendelés dátuma). Továbbá a leadott rendelések státuszát is figyelemmel kísérheti (folyamatban, lezárt, részben teljesítve stb.).

Az alapvető webáruház működésnek nem feltétele a funkció, ám remek kiegészítője

Eddigi rendeléseim
Top termékek

Remek eszköz termékek közvetlen ajánlására a látogatók számára, legyen bármi is, amiért ajánlani szeretnénk ezeket a termékeket (akciós, újdonság, vagy eddig népszerű, de kifutó termék stb.). A funkcióval a webáruház különböző helyeire tehetünk ki különleges ajánlatainkat, kiemelten fontos termékeinket a vásárlók figyelmének felhívására.

Többnyire minden webáruház leglátogatottabb oldala a nyitólap, így érdemes ide kihelyezni ezen termékeket, a látogatók - főként a visszatérők - szeretik, ha a legjobb vagy legfontosabb ajánlatokról, termékekről azonnal értesülnek. Célszerű 3-5, de legfeljebb 8-10 terméket kihelyezni, hogy a kínálat átlátható maradjon, és görgetni se kelljen a látogatónak.

Ilyen módon megjeleníthetjük a legnépszerűbb termékeket, vagy a legújabbakat is - a kiválogatás lehetőséget ad a célnak legmegfelelőbb termékek kihelyezésére.


Top termékek
Album modul

Számos kép, fotó kezelését és bemutatását teszi lehetővé egyszerűen és ízlésesen. A képekhez címet és leírást is hozzárendelhetünk.

A képek albumokba rendezhetők, így nagy számú, eseményekhez- vagy időponthoz köthető képeinket szeparáltan, átláthatóan tárhatunk a látógatók elé.

Fontos tudnivaló: a webáruházban szereplő termékképeket nem ez a modul tárolja, azok a webáruház katalógusában szerepelnek, a webáruház rendszer részét képezik.

Album modulunkra néhány példa:
Album modul
Kapcsolat

Név: *

E-mail cím: *

Telefonszám:

Üzenet:

- Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
* kitöltése kötelező
Akció
Akció
Arculatok
ArculatokWebáruház

Webshop bérlés

Nyisson webáruházat és fogadja vevőit online akár 24 órán belül!

Egy webáruház megnyitása nem kell, hogy bonyolult és hosszadalmas legyen. Nyisson Ön is Pro24 webáruházat és vegye át saját webshopját akár már holnap ahelyett, hogy hetekig tartó webáruház kivitelezési procedúrába kezdene!

Webáruház bérlés pénzvissza-fizetési garanciával

Tegyen próbára minket! Ha nem válik be Pro24 online boltja, az előfizetéstől számított 30 napon belül visszafizetjük a webshop árát!
Pro24.hu - profi webshop bérlés egyszerűen.

Webáruház
Legnépszerűbb moduljaink
A legnépszerűbb webáruház moduljaink:
  • Hírek modul
  • Hírlevél modul
  • Eddigi rendeléseim
  • Kiemelt termékek
  • Top 10 termékek

Bérelhető webáruházaink...

Legnépszerűbb moduljaink