Főoldalra Webáruházak Gyakran ismételt kérdések Referenciák Kapcsolat
Menü
Menü
webshop bérlés
webáruház bérlés
Referenciák
Referenciák
A legnépszerűbb webáruház készítés, webshop bérlés és optimalizálás témák:
Professzionális webáruház
Cégünkről


Cégünk szakemberei 2003 óta foglalkoznak napi rendszerességgel webáruházak készítésével, webes alkalmazások fejlesztésével és weblapkészítéssel, ezt megelőzően többéves szoftverfejlesztői tapasztalatot szereztek. Tapasztalataink kiterjednek a szoftverfejlesztés, adatbázistervezés, webdesign, cég arculat tervezés és kivitelezés területeire.

Az alábbi, weboldal készítéshez kapcsolódó IT területeken szereztünk gyakorlati tapasztalatokat (a teljesség igénye nélkül): Php, HTML, JavaScript, mySQL, Flash, ActionScript, webdesign, cégarculat tervezés, reklámgrafika, 3D vizualizáció, stb.

A fentiek mellett 2003 óta foglalkozunk keresőoptimalizálással és online reklámkampány-kezeléssel is.

A Pro24 webáruház csomagokat azok számára hoztuk létre, akik nagyobb tőkebefektetés nélkül szeretnének profi webáruházat nyitni.


Pro24 árajánlat

Kattintson a képre a PDF letöltéséhez!

Shopmasters-Informatika Kft.
Cím: 2200 Monor, Ady Endre u. 24.
Adószám: 23130232-2-13
Telefon: +36 30 414-7763
Webáruház bérlés: www.pro24.hu

Cégünkről
A Pro24 filozófiája


Egy valóban jó szoftver könnyen kezelhető és mindazokkal a lehetőségekkel rendelkezik, amelyekre az emberek többségének szüksége van.

Ha webáruházat szeretne nyitni, több lehetőség közül választhat. Összegyűjthet különböző egyedi igényeket és megbízhat valakit, hogy készítse el Önnek ezek alapján a szokásos megoldásoktól eltérő működésű online boltját, melynek a kivitelezése időbe (hetekbe, de reálisan inkább hónapokba), energiába, számos egyeztetésbe és sok pénzbe kerül.

Vagy választhatja valamelyik Pro24 webáruház csomagot, és akár 24 órán belül át is veheti a szokásos funkciókat nyújtó profi online boltját, így rendkívül hamar és minimális befektetéssel kezdheti el az online értékesítést.

Meglátásunk szerint az egyedi és költséges funkciók elkészíttetése helyett célszerűbb erőforrásait webáruházának népszerűsítésére fordítania.

A Pro24 webáruház csomag megalkotásakor ennek megfelelően olyan megoldást hoztunk létre, mely mindazokat a funkciókat tartalmazza, amik a többség igényeit elégítik ki és nem kínálunk egyedi lehetőségeket, melyekre viszont csak nagyon keveseknek van szüksége, ráadásul kivitelezésük költséges és sokszor hosszadalmas. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a fejlesztési, telepítési és egyéb költségeket alacsonyan tartsuk és így rendkívül kedvező díjakon kínálhassuk szolgáltatásainkat. A Pro24 professzionális webáruházakat szakemberek készítették és fejlesztik folyamatosan, a felgyülemlett tapasztalatoknak és az automatizációnak köszönhetően a megrendelt webáruházat rendkívül gyorsan át tudjuk adni Megrendelőinknek.

Önnek elég a lényegre figyelnie, a technikai részletekkel nem kell törődnie. A Pro24 webáruház nem igényli Öntől szoftverek beszerzését, csupán kedvenc web böngészőjére van szüksége (Internet Explorer, FireFox, Opera, Chrome, stb.).

A Pro24 webáruház egy újabb lehetőség a vállalkozások, kereskedők és az üzleti élet szereplői számára. Egy újabb lehetőség Önnek, hogy eldönthesse, melyik webáruház szoftver kínálja az Ön számára a legjobb lehetőségeket. Bízunk benne, hogy ha Ön is minket választ, szolgáltatásainkkal a legnagyobb mértékben meg lesz elégedve.

A Pro24 csapata

A Pro24 filozófiája
Akció
Akció
Arculatok
ArculatokWebáruház

Webshop bérlés

Nyisson webáruházat és fogadja vevőit online akár 24 órán belül!

Egy webáruház megnyitása nem kell, hogy bonyolult és hosszadalmas legyen. Nyisson Ön is Pro24 webáruházat és vegye át saját webshopját akár már holnap ahelyett, hogy hetekig tartó webáruház kivitelezési procedúrába kezdene!

Webáruház bérlés pénzvissza-fizetési garanciával

Tegyen próbára minket! Ha nem válik be Pro24 online boltja, az előfizetéstől számított 30 napon belül visszafizetjük a webshop árát!
Pro24.hu - profi webshop bérlés egyszerűen.

Webáruház
Legnépszerűbb moduljaink
A legnépszerűbb webáruház moduljaink:
  • Hírek modul
  • Hírlevél modul
  • Eddigi rendeléseim
  • Kiemelt termékek
  • Top 10 termékek

Bérelhető webáruházaink...

Legnépszerűbb moduljaink