Főoldalra Webáruházak Gyakran ismételt kérdések Referenciák Kapcsolat
Menü
Menü
webshop bérlés
webáruház bérlés
Referenciák
Referenciák
A legnépszerűbb webáruház készítés, webshop bérlés és optimalizálás témák:
Professzionális webáruház
Adatrögzítés, termékfeltöltés

A Pro24 webáruházakat úgy alakítottuk ki, hogy az adatfeltöltést többféleképpen és egyszerűen el tudják végezni Ügyfeleink. Tisztában vagyunk vele ugyanakkor, hogy a termékadatok összegyűjtése, feltöltése, aktualizálása időt igényel. Ön se maradjon le az online kereskedelem nyújtotta plusz lehetőségről és profitról csak azért, mert nincs ideje, vagy lehetősége termékeit feltölteni a webáruházába!

A termékadatok feltöltése és azok rendszeres aktualizálása, frissítése megoldható feladat, a Pro24 webáruházakhoz az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

 1. Ön, mint a Pro24 webáruház bérlője saját kezűleg feltöltheti termékeit az adminisztrációs felületen korlátozás nélkül. A Pro24 webáruházak esetében nincsenek korlátozások a feltölthető termékek darabszámát illetően. A termékeket fel lehet tölteni egyesével, vagy többféleképpen importálással is. Ez természetesen a Pro24 csomagok része, semmilyen plusz költséget nem jelent.

 2. Elektronikus úton, táblázatban (Excel, open office, CSV, TSV) meglévő adatok és a termékekkel összerendelhető módon elnevezett képek importálása: nettó 50.000 Ft/alkalom/nyelv. Az ár maximum 10.000 db termékből álló termékpaletta importálását foglalja magában.

  Fontos kritérium tehát, hogy az adatok elektronikusan, táblázatos formában állnak rendelkezésre és a termékképek termékekhez való kapcsolása megoldott például azáltal, hogy a termékképek állománynevei megegyeznek a termékek kódjával (azonosítójával). Pl. ha az egyik termék termékkódja: abc55393, akkor a hozzá tartozó kép állomány neve: abc55393.jpg. Abban az esetben, ha a terméket és a termékképet a képállományok nevei alapján nem lehet összerendelni, az importálás nem elvégezhető; ebben az esetben az Ügyfélnek a termékképeket először át kell neveznie úgy, hogy azok a termékekhez rendelhetők legyenek. A termékképeket elfogadjuk CD-n, DVD-n, Pendrive-on, vagy FTP-n. (A termékképeket más weboldalakról letölteni, vagy például jelszóval védett adatbázisokból kiválogatni nem áll módunkban.)

 3. Abban az esetben, ha az egyes termékeket manuálisan rögzíteni kell, a termékképeket össze kell rendelni manuálisan a termékekkel, a rögzítendő adatokon feltöltés előtt bármit módosítani kell, akkor a termékek rögzítését nettó 100 Ft/termék/nyelv áron tudjuk elvállalni. A minimális adatrögzítési csomag 250 termék (nettó 25.000 Ft).

  Az adatok forrása ebben az esetben is kizárólag elektronikus lehet (nyomtatott katalógusokból való adatrögzítést lásd alább). Fontos és könnyen ellenőrizhető kritérium, hogy az importálandó adatoknak szöveges formában kódoltnak kell lenniük. Azaz a forrás állományból másolás-beillesztés műveletekkel minden adatnak átvehetőnek kell lennie problémamentesen (speciális karaktereknek, ő,ű-betűknek, vagy például az átmérő jelének, speciális jeleknek, mértékegységeknek, stb.!) Például egy PDF forrás-dokumentum, katalógus lehet teljesen grafikusan is kódolva, ekkor a szövegek önmagukban nem jelölhetők ki és másolhatók ki a dokumentumból; ebben az esetben a fenti árat nem tudjuk garantálni, hiszen ebben az esetben minden szöveges tartalmat újra be kell gépelni a feltöltéshez.

  A termékképeknek - az előző pontban leírtakhoz hasonlóan - az állományok nevei alapján a termékekhez rendelhetően kell rendelkezésre állniuk. A termékképeket elfogadjuk CD-n, DVD-n, Pendrive-on, vagy FTP-n.

  Termékek újrarögzítése (havi, vagy a szükséges rendszerességgel) a fenti feltételekkel történik, de csak a változásokat számlázzuk, azaz a termékpaletta változásakor a kifutó termékek, az újonnan rögzítendő termékek és a módosított/javított/más kategóriába mozgatott termékek darabszáma alapján történik a számlázás. A minimális termékszám újrarögzítés esetén 100 db termék.

 4. Abban az esetben, ha a kapott elektronikus forrásadatok nem teljesek és cégünknek kell azokat kiegészítenie bármilyen adattal, úgy az adatrögzítést nettó 250 Ft/termék/nyelv áron tudjuk elvállalni.

  A legtöbbször előforduló kiegészítés a termékek kategóriákba sorolása, termékkódok rendelése a termékekhez, kategóriánként, vagy termékenként eltérő árrés hozzáadása a termékekhez, stb.

 5. Nyomtatott katalógusokból való adatrögzítéssel kapcsolatban keressen fel minket, kérjen árajánlatot, amit a konkrétumok ismeretében tudunk adni.
Az adatok rögzítése a webáruházba minden esetben Ügyfelünk jóváhagyását követően történik, így elejét vehetjük az esetleges az utólagos vitáknak. A rögzítendő adatokat tehát a webáruházba való feltöltés előtt úgy, ahogyan az rögzítve lesz elküldjük jóváhagyásra az Ügyfelünknek, aki azt átnézheti, ellenőrizheti, hogy minden adat, ár rendben van-e. A feltöltést a jóváhagyást követően kezdjük meg.

Adatrögzítés, termékfeltöltés
Kapcsolat

Név: *

E-mail cím: *

Telefonszám:

Üzenet:

- Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
* kitöltése kötelező
Akció
Akció
Arculatok
ArculatokWebáruház

Webshop bérlés

Nyisson webáruházat és fogadja vevőit online akár 24 órán belül!

Egy webáruház megnyitása nem kell, hogy bonyolult és hosszadalmas legyen. Nyisson Ön is Pro24 webáruházat és vegye át saját webshopját akár már holnap ahelyett, hogy hetekig tartó webáruház kivitelezési procedúrába kezdene!

Webáruház bérlés pénzvissza-fizetési garanciával

Tegyen próbára minket! Ha nem válik be Pro24 online boltja, az előfizetéstől számított 30 napon belül visszafizetjük a webshop árát!
Pro24.hu - profi webshop bérlés egyszerűen.

Webáruház
Legnépszerűbb moduljaink
A legnépszerűbb webáruház moduljaink:
 • Hírek modul
 • Hírlevél modul
 • Eddigi rendeléseim
 • Kiemelt termékek
 • Top 10 termékek

Bérelhető webáruházaink...

Legnépszerűbb moduljaink